Transmetuar më 28-02-2023, 12:01

Sabiani e ka shprehur hapur se është kundër lidhjes që Keisi ka krijuar me Kristin brenda shtëpisë së Big Brother. Madje pasi ndodhi puthja në buzë dhe pas deklaratës së Keisit se do të ndjek zemrën edhe nëse babai del kundër, këngëtari e hoqi të bijën nga lista e ndjekësve në Instagram e fshiu edhe fotot bashkë.

Por nga ana tjetër, bashkëshortja e tij Arnisa vazhdon të shprehë mbështetjen për Keisin.

Këtë ajo e bën vazhdimisht duke treguar edhe marrëdhënien speicale që kanë.