Transmetuar më 28-02-2023, 11:04

Tiranë- Zhvillime të reja rreth vrasjes së Emiljano Ramazanit dhe Regis Runajt.

i ‘penduari’ Erjon Alibej ka deklaruar se do të dëshmojë ndaj Xhuljano Hoxhës dhe Euglen Halilit.

Kujtojmë se Hoxha dhe Halili po gjykohen për vrasjen e Emiljano Ramazanit dhe Regis Runaj.

Këto dy vrasje akuzohet se i ka urdhëruar Alibej, por çështja për të u tërhoq nga SPAK, pasi Nuredin Dumani e implikoi dhe në krime të tjera.