Transmetuar më 28-02-2023, 08:19

Në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do të blihet sot me 108.3 lekë dhe do të shitet me 109.2 lekë.

Euro mbetet e pandryshuar. Sot do të blihet me 114.8 lekë dhe do të shitet me 115.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 115.1 lekë dhe do të shitet me 116.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 130 lekë dhe do të shitet me 131 lekë.