Transmetuar më 27-02-2023, 14:59

Vëllai i Madh ka organizuar dje një mbrëmje vetëm për vajzat, ku nuk mungoi alkooli, muzika, pyetjet dhe dënimet pikante.

Një pyetje që i ta Kiarës ishte ‘kur ka qenë hera e fundit që ke kryer marrëdhënie seksuale?”.

Duke qenë se dënimi ishte t’i hidhte një djali salcë në fytyrë dhe ta lëpinte, moderatorja e njohur ka dhënë një përgjigje epike:

“Para erës së Krishtit, shumë kohë më parë. Nëse them para erës së Krishtit do të thotë se nuk e mbaj mend muajin realisht se ka kaluar shumë kohë”.