Transmetuar më 27-02-2023, 14:56

Një debat ka ndodhur mbrëmjen e djeshme brenda shtëpisë së Big Brother Vip mes Oltës dhe Kristit.

Madje ata kanë debatuar deri duke përdorur fjalë fyese ndaj njëri-tjetrit.

Olta: Sa i shëmtuar je bërë.

Kristi: Unë i shëmtuar? Ti je bërë mega e shëmtuar, jo unë.

Olta: Ule pak zërin, pse bërtet.

Kristi: S’po bërtas, po i them në ton që je bërë shumë e shëmtuar dhe ja thashë dhe atë ditë.

Po përfaqëson një anë tënden që e ke, shumë të shëmtuar.

Olta: Ul zërin me mua, mos flit me këtë ton!