Transmetuar më 27-02-2023, 14:53

Pyetjeve pikante që Vëllai i Madh kishte bërë për vajzat, u janë përgjigjur edhe djemtë. Krist Aliaj mori një gogël me një pyetje dhe ia drejtoi Luiz Ejllit.

“Kur është hera e fundit që ke kryer marrëdhënie seksuale”, ishte pyetja që Kristi i bëri këngëtarit.

Ky i fundit u përgjigj menjëherë dhe tha: “Një javë para se të hyja këtu”.

Kristi thotë ‘po hë pra, kaq e vështirë është’, duke iu referuar vajzave që mohuan që t’i kthenin përgjigje kësaj pyetje pikante.