Transmetuar më 26-02-2023, 19:43

Banorët e “Big Brother VIP” zhvilluan një program të mirëfilltë radiofonik.

Kristi, Ermiona, Eva dhe Dea Mishel kanë vazhduar programin, ku Dea është përballur me disa pytje nëse i pëlqen apo jo Shpati.

Po më pëlqen… është simpatik patëm një kimi…e vlerësoj hapësirën dhe misterin ditën e parë… në botën jashtë takon një dhe shpërqëndrohesh se takon dikë tjetër dhe konfuzohesh ndersa këtu e dallon kur njeh brendësinë e tij…