Transmetuar më 26-02-2023, 15:33

Shpati ishte banori më i ri i shtëpisë së “Big Brother VIP” që hyri mbrëmje ne djeshme.

Ai menjëherë shfaqi një afrimitet me Dea Mishel, gjë që ka rënë dhe në sy të Luizit. Këngëtari i ka ngacmuar ditën e sotme Dean, duke i thënë se gjithë mëngjesin kanë folur për të, dhe po ashtu se Shapti ishte magjepsur nga ajo.

“I bëri kafe Oltës, por nuk dinte ta bënte. Ajo e pranoi se ka nevojë për aleanca.

Por kemi folur për ty gjithë paraditen, s’të kemi hequr prej goje. Kemi folur se si e ke magjepsur nga ekrani. Te kishte par me detaje. Dinte tatuazhet gjerat e tjera.”- tha Luizi.