Transmetuar më 26-02-2023, 09:52

Marrëdhënia mes Luizit dhe Maestrs është prishur totalisht, pasi nga dy miq të mirë, tani ata nuk kanë aspak komunikim me njëri-tjetrin.

Po tashmë duket se dhe miqësia mes këtij të fundit dhe Kiarës nuk është më si më parë.

Pas spektaklit të djeshëm, moderatorja dhe Maestro janë sqaruar për situatën e krijuar mes tyre, ndërsa Kiara i ka kërkuar llogari për faktin pse ai i kishte propozuar Oltës që të nominonte atë ë basku me Luizin dhe Bledin.

Ajo i ka thënë që të mos ndërhyjë në lidhjen e tyre por të shohë punët e tij.