Transmetuar më 26-02-2023, 00:10

Dea, Kiara, Luizi, Olta dhe Beati ishin në nominim pasi humbën lojën me litar.

Pasi Luizi dhe Olta hoqën litarin, i gjithë grupi shkoi në nominim.

Në fund Beati mori më pak vota dhe la shtëpinë.