Transmetuar më 25-02-2023, 21:11

Dy nga banorët më të përfolur padiskutim që janë Luizi dhe Olta. Por si do të vazhdojë loja në shtëpinë e BBV, me propozimin që Olta ka menduar t’i bëjë Luizit?!

Unë për Luizin sot kam një propozim do ta sfidoj kur të vijë. Ta shikojmë se si do reagojë ai sepse unë e kam treguar veten time.