Transmetuar më 25-02-2023, 12:25

Xhuli dhe Mbresa janë rikthyer sërish në armike, teksa kanë degraduar me ofendime. Ato ishin në oborr dhe debati i tyre ka shpërthyer me tone të larta.

‘Lavire’, degradon debati mes dy banoreve në Big Brother

Madje Mbresa në një moment ka përmendur termin “lavire”, duke i thënë Xhulit se nuk ka nevojë t’ia thotë si fjalë për të treguar se si vërtet e sheh në lojën e saj.

“S’kam nevojë askujt t’i them ‘lavire’ për t’i fituar 200 mijë euro”, i ka thënë ajo Xhulit.