Transmetuar më 25-02-2023, 08:56

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 108.6 lekë dhe do të shitet me 109.5 lekë.

Euro do të blihet me 114.7 lekë dhe do të shitet me 115.3 lekë.

Ndërsa paundi britanik sot do të blihet me 129.5 lekë dhe do të shitet me 130.7 lekë.