Transmetuar më 24-02-2023, 18:43

Kristi dhe Keisi fjetën sërish bashkë mbrëmjen e kaluar. Ata u shtrinë në të njëjtin dyshek në verandë, ndërsa bisedat, batutat e ngacmimet nuk munguan mes tyre.

Kristi u bë xheloz për Keisin, pasi ajo shkon shpesh në Barcelonë.

Duke ngacmuar Keisin, ai tha se ajo shkon atje për çuna. Kjo bisedë u bë gjithë kohën në formën e batutës, ndërsa të qeshurat mes tyre nuk munguan.