Transmetuar më 23-02-2023, 20:42

Në një bisedë të zhvilluar sot mes banorëve, Luizi ka pyetur Kristin dhe Armaldon se kush del nga shtëpia nëse ai dhe Olta dalin në nominim kokë më kokë

Luizi: Nëse dal unë dhe Olta sot në nominim kokë më kokë, kush del nga shtëpia?

Kristi: Është e vështirë, nuk e thua dot. Shumë shumë vështirë, se jeni në pozita…është nominim i fortë.

Olta: Hë Maestro, unë dhe Luizi në nominim, kush del?

Nga ana e tij Maestro ka anashkaluar bisedën duke pyetur për buxhetin