Transmetuar më 23-02-2023, 17:57

Luizi ishte i pari banor që hoqi litarin nga loja e organizuar nga Big Brother Vip, ndonëse u njoftua që nëse e bën një veprim të tillë, del automatikisht në nominim.

Kështu që, ka vendosur të ndihmojë të gjithë banorët që janë në lojë duke i bërë kafen Oltës  dhe duke i shërbyer mëngjesin Dea Mishelit.

Duke qënë që kushti i lojës me litar është që nëse njëri nga pjestarët ka nevojë të ngrihet, automatikisht edhe pjesa tjetër e grupit duhet të ngrihet pasi ata janë të lidhur me një litar.

Luizi si i oari që hoqi litarin kla zgjedhur ti ndihmojë në këtë rast.

Ky veprim i Luizit i ka habitur të gjithë, madje Olta një konkurente tjetër e asaj shtëpie është shprehur’Çështë ky luiz që nuk e njohim?’