Transmetuar më 23-02-2023, 16:00

Luizi dhe Olta duket se do të jenë “kokë më kokë” në nominim këtë javë.

Kjo për shkak të sfidës me litar, para së cilës vëllai i madh i vendosi banorët.

Teksa Luizi ishte i pari që hoqi litarin për t’i dhënë avantazhin një prej pjesëtarëve të skuadrës së tij, tashmë dhe Olta bëri të njëjtën gjë. Të dy banorët janë automatikisht në nominim, ndërsa pritet se cili do të jetë banori tjetër që do u bashkohet.