Transmetuar më 23-02-2023, 15:32

Në një bisedë me banorët e tjerë, Luiz Ejlli ka tërhequr vëmendje, duke ngritur dyshime se këngëtari mund të ketë njohje dhe miqësi me të shumëkërkuarin e drejtësisë Ervis Martinajn.

Luizi u ka treguar banorëve se i kishte bërë dhuratë një shoku të tij dhuratë një luan, së bashku me disa miq të tjerë. Ai ka shtuar se shoku i tij e mbante luanin në shtëpi, në zonën e Shkodrës, dhe se kafsha është bërë shumë viral.

Pikërisht këtu lindin dyshimet për miqësinë mes Ejllit dhe Martinajt, pasi “mbreti i lojërave të fatit”, pas zhdukjes së tij kishte lënë amanet luanin, të cilin e mban në shtëpinë e tij si kafshë shtëpiake. Po ahut, me zhdukje ne Martinajt luani tërhoqi vëmendje duke u bërë viral në rrjet.