Transmetuar më 23-02-2023, 14:23

Ndarja mes Pique dhe Shakira vazhdon të përflitet. Artistja kolumbiane, e cila është një nga protagonistët më të mëdhenj të këtij viti, ka përfituar nga veprat e saj të fundit muzikore për të sulmuar ashpër figurën e babait të dy fëmijëve të saj, Milan dhe Sasha.

“Ju ndërruat një Ferrari me një Twingo. Ke ndërruar një Rolex me një Casio”, – janë disa fraza lapidare të yllit të pop-it, që kanë hyrë në histori. "Sesioni 53 Bizarrap", "Te felicito" dhe "Monotonía" janë shembuj të qartë, por kjo duket se nuk ka qenë e mjaftueshme për interesat e kolumbianes, për shkak të publikimit të një kënge të re, e cila ka të gjitha shanset për të qenë një sulm i ri kundër Piqué.

Më 24 shkurt, pra këtë të premte, Shakira dhe Karol G do të nxjerrin në dritë këngën TQG, akronimi i së cilës thotë “Ti ishe i madh”, sipas investigimit të kryer nga ndjekësit e artistes. Në fakt, kjo këngë ka mundësi të mëdha për të qenë një sulm i ri i drejtpërdrejtë ndaj figurës së ish-partnerit të saj.

Faqja e "La Bichota" thekson se "kjo këngë e re do të jetë një baladë e ngjyrosur me reggaeton", megjithëse informacionet e fundit tregojnë se targeti kryesor do të jetë Pique. Një nga vargjet më të përsëritura të Karol G në këtë këngë të re thotë: “Të paktën me mua, të kam mbajtur bukur”.

Frazë me të cilën ai kujton historinë e dashurisë me homologen e tij muzikore. Kjo nuk është e gjitha, ka dalë në dritë edhe një nga pjesët e Shakirës, ku ajo bën me dije se distanca me Pique ka menduar se ka ardhur për shkak të monotonisë, ndërsa në të vërtetë nuk ka qenë kjo.

"Ti dilje për të kërkuar ushqim (gjah të ri) dhe unë mendoja se ishte monotoni", – është një nga vargjet e këngës, në gojën e Shakirës.