Transmetuar më 23-02-2023, 12:08

Cristiano Ronaldo tashmë ka rrënjosur rrënjët historike dhe kulturore të Arabisë Saudite. Dje, 22 shkurt, ishte dita e themelimit të shtetit dhe Al Nassr bashkoi gjithë skuadrën për të festuar e nderuar një ditë kaq të rëndësishme për të gjithë Arabinë Saudite.

Sipas imazheve të siguruara nga klubi i Riadit, Cristiano Ronaldo është veshur me fustanet më të mira për të përkujtuar themelimin e shtetit nga Imam Mohammed bin Saud në shkurt 1727.

Është hera e dytë që festohet një ditë kaq e rëndësishme, pasi mbreti Salman bin Abdulaziz lëshoi një urdhër mbretëror më 27 janar 2022, me të cilin do të festohej përvjetori i themelimit të klubit çdo 22 shkurt.

Ylli portugez ka kërcyer dhe festuar një ditë kaq të rëndësishme për Mbretërinë Arabe së bashku me pjesën tjetër të bashkëlojtarëve të tij dhe stafin stërvitor të drejtuar nga Rudi García.

Në aspektin sportiv, Al Nassr vazhdon me ritmin e tij triumfues në garë. Mbetet lider, me 40 pikë, i barabartë në krye të tabelës me Ittihad të Nunos dhe Shabab të Vicente Morenos.