Transmetuar më 22-02-2023, 18:02

Pas debatit të ashpër me Ermionën, Dea ka folur me Oltën dhe Evën.

Ajo u shpreh se pëson atak paniku sa herë dikush bërtet kur ajo është në gjumë.

Dea tha se kjo gjë nuk është njerëzore dhe se nuk e priste atë reagim të banoreve të tjera, të cilat i  thanë se ajo  nuk duhet të kishte ngarkuar emocionalisht Ermionën, e më pas të përfshinte dhe njerëz të tjerë në atë debat.