Transmetuar më 21-02-2023, 23:02

Zgjedhja e liderit këtë javë solli një debat mes Valbonës dhe Luizit.

Ky i fundit i kërkoi llogari përse zgjodhi Oltën, duke e ditur që lideri do të kishte një avantazh në lojë. Valbona është ndjerë e presionuar dhe madje ka shpërthyer në lot.

Debati ka vijuar edhe gjatë spektakëlit të sotëm.

Valbona: U “dhunova”, askush nuk më mbrojti në ato moment. Unë nuk bëra asgjë. Më kuptoni.

Unë jam një femër që kam vuajtur në jetë. Nuk duhet të isha në bankën e gjykimit, sikur kisha bërë krim. Unë kam hyrë me guximin e një femre,artisteje. Jam gjetur para një goditjeje psikologjike.

Luizi: I kam shkuar tek koka dhe i kam thënë që dhe ti e ke vuajtur dyfish këtë gjë sepse ta kam thënë unë. Unë e kuptoj. Por nuk Iikam bërë kurrë presion. E kam pyetur disa herë dhe nuk me ka kthyer përgjigje.