Transmetuar më 21-02-2023, 11:05

TIRANË- Përjashtohen për 10 ditë edhe 6 deputetë të tjerë të Partisë Demokratike.

Deputetët demokratë akuzohen se bllokuan foltoren, i ranë bilbilit dhe vunë zhurmues në seancë.

Sekretariati për Proçedurat dhe Votimet votoi pro përjashtimit për 6 deputetët e PD:

1. Edmond Spaho 2. Elda Hoti 3. Sorina Koti 4. Oerd Bylykbashi 5. Lindita Metaliaj 6. Greta Bardeli