Transmetuar më 20-02-2023, 23:30

Një nga raportet e krijuara ditët e fundit në shtëpinë e “BBV”, pikërisht ai mes Keisit dhe Kristit po komentohet masivisht edhe nga banorët e tjerë. Nga shumë, Olta është akuzuar se ndjehet xheloze ndaj këtij raporti, pasi siç shpeshherë kanë thënë ‘Keisi i mori Kristin’. Lidhur me këto akuza, ja si shprehet Olta.

Këto janë budallalluqe, idiotësira. Kërkojnë të bëjnë imazhin tim pis. Unë jam e martuar, kam fëmijë, e dashuruar, e lumtur. Unë e di që thotë bëhet xheloze në miqësi, por nuk jam bërë, thjesht unë jam tërhequr totalisht.