Transmetuar më 20-02-2023, 11:11

Mauro Icardi shuajti 30 qirinj dhe këtë e bëri në Turqi, në shoqërinë e dy vajzave të tij, Francesca dhe Isabella. Fotoja e parë e festës është në shoqërinë e tyre.

Wanda Nara i është përgjigjur menjëherë postimit të lojtarit me një mesazh të thellë: "Zoti të dhëntë gjithmonë shëndet, gjithçka tjetër e ke me bollëk. Gëzuar ditëlindjen! Gëzoje më të mirën që të kam dhënë në jetën time".

Mauro Icardi compie 30 anni, Wanda: “Goditi il meglio che ti ho dato nella mia vita” - immagine 1

Referenca e Wandës është e natyrshme për dy vajzat e saj, Francesca dhe Isabella Icardi. Wanda Nara aktualisht ndodhet në Brazil për shkak të angazhimeve në punë. Icardi ka marrë shumë përshëndetje edhe nga anëtarët e familjes së Wandës.

View this post on Instagram

A post shared by 𝕄𝔸𝕌ℝ𝕆 𝕀ℂ𝔸ℝ𝔻𝕀 (@mauroicardi)