Transmetuar më 20-02-2023, 10:48

ELBASAN- Arrestohen dy persona si të dyshuar se po përgatisnin një atentat në Elbasan.

Arsen Preçi dhe Arben Spahiu janë arrestuar sot nga Policia e Shtetit pasi akuzohet se janë pjesë e atentatit të dështuar dje në këtë qytet.

Arben Spahiu është kunati i Erjon Alibejt.