Transmetuar më 19-02-2023, 17:42

Tërmeti shkatërrues në Turqi sheshoi shumë banesa në 10 provinca në juglindje të vendit.

Në Kahramanmaras në Malatya, një nga zonat më të prekura, një skenë të frikshme edhe nga një mal në rrethin Aktepe, i njohur si Shkëmbi i Drerit”, i cili është ndarë në mes.

Qytetarët që kanë vizituar rajonin ku është formuar gjerësia dhe thellësia e metrave kanë mbetur të shtangur nga pamja që kanë parë.