Transmetuar më 19-02-2023, 15:00

Robert Aliaj ka folur në një lidhje telefonike me emisionin Fan Club ditën e sotme për djalin e tij Kristin dhe ecurinë e tij në shtëpinë e Big Brother.

I pyetur nëse sheh në horizont një lidhje me Keisin, Roberti tha:

“Kristi nuk është tip që ngacmon, është pak e vështirë se është selektiv. Kur Kristi pranon një mënyrë të tillë marrëdhënieje mund të ketë diçka,” u shpreh Roberti.

Po ashtu për lojën e Kristit, Roberti tha se ka bërë një lojë të shkëlqyer, pa ofenduar asnjë njeri në asnjë moment.