Transmetuar më 18-02-2023, 23:02

Gjatë spektaklit të mbrëmjes së sotme ka patur një përballje të fortë mes Luizit dhe Armaldos.

Luizi i është përgjigjur një prej deklaratave të Armaldos në dhomën e rrëfimit, i cili është shprehu se nuk mund të vijë një person që ka vetëm dy këngë dhe të bëjë gjëra për të dëmtuar karrierën e tij prej viteve.

Kësaj deklarate Luizi i është përgjigjur duke thënë se prej dy këngëve që ai ka, në njërën prej tyre ai ka qenë në kor.

“E para që tha ka kënduar dy këngë, e para këtë e kam pas në një prej tyre në kor.

Unë nuk nxjerr dhe nuk fus askënd, por kam në dore të nxjerr në pah disa talente apo humorin që mund të ketë diçka dhe këtë e kam bërë me Armaldon”, është shprehur Luizi.