Transmetuar më 18-02-2023, 19:57

Kiara dhe Luizi janë përshirë ditën e sotme në një debat të ashpër me njëri-tjetrin.

Gjithçka ka nisur pas konflikteve të vazhdueshme të Luizit dhe Maestron, ndërsa Kiara është ndierë mes dy zjarreve pasi të dy banorët i ka të afërt.

Ajo ia ka shprehur këtë mërzi Luizit, i cili i ka kërkuar të mos mërzitet më për Maestron.