Transmetuar më 18-02-2023, 11:02

Teksa po bisedonte me Nitën, Dean dhe Kristin, Olta zbuloi se nëse do i jepej mundësia me zarfin e kuq për të hequr një banor nga shtëpia e “Big Brother VIP”, është pikërisht Kristi.

Sipas aktores së njohur, ai po bëhet i rrezikshëm dhe duhet ta heqë që tani. Nga ana tjetër, Kristi i thotë se ka banorë të tjerë për të larguar dhe Olta i përgjigjet se ‘do u vijë radha’.

Pjesë nga biseda:

Olta: Po bëhet i rrezikshëm, duhet me e hequr që tani

Kristi: Unë i rrezikshëm?

Olta: Po

Kristi: Për ty?

Olta: Patjetër që për mua

Kristi: Pse?

Olta: Je lojtar shumë i fortë

Kristi: Mos i bëj këto gjëra tani, kështu

Olta: Këto gjëra si? Si kështu, po ta them pra

Kristi: Po ka të tjerë

Olta: Do u vijë radha të gjithëve nëse jam në shtëpi