Transmetuar më 17-02-2023, 20:49

Maestro është kapur sërish keq me Luizin.

Gjithçka nisi me zarfin e kuq që do ta hapë Olta.

Olta tha se nëse do më kërkohet të nominoj tre persona ata janë Luizi, Kiara dhe Maestro.

Pas kësaj maestro ndryshoi strategji duke qëndruar më pranë Oltës.

Por kjo nuk i ka pëlqyer Luizit i cili ndjehet i ‘tradhëtuar’ pasi me këtë nominim rrezikohet Kiara.

Armaldo e ka akuzuar Luizin se po e ofendon me fjalë dhe se atij i vjen zor pasi ka familje jashtë.

Ndaj do të largohet nga shtëpia.

Pranë i ajnë afruar Olta dhe Kristi që i kanë thënë të mos nxitohet.

Nga ana tjetër Luizi i ka premtuar Armaldos se, jo vetëm nuk do përdorë etiketime, por as që do i flasë më me gojë.