Transmetuar më 17-02-2023, 11:25

Njoftimi mbërriti edhe në rrjetet sociale: Andres Nara dhe Alicia Barbasola u martuan pas vetëm dy muajsh lidhje. Ata festuan romancën e tyre me një bashkim të krishterë "pa dokumente" në ditën e Shën Valentinit.

Çifti e kurorëzoi lidhjen në Buenos Aires, para një grupi miqsh dhe disa të afërmve. Dy vajzat Zaira dhe Wanda nuk ishin të pranishme. “Kemi vendosur ta vulosim dashurinë tonë me një bashkim të krishterë.

Para la ceremonia religiosa, Alicia Barbasola usó un outfit de dos piezas

Andrés më propozoi të martohesha me të, por unë i thashë se nuk isha i interesuar të firmosja asnjë dokument. Bashkimi ynë vjen nga zemra, është diçka emocionale. Kështu që për mua, me bekimin e Zotit, mjaftoi", – tha bashkëshortja e re e Andrés Nara për "Teleshow".

Alicia veshi një fustan të dizajnuar nga stilisti Leandro Mareco, i cili punoi në kohë rekord për të krijuar veshjen e saj për ditën e madhe. Në vetëm katër ditë ai kishte gjithçka gati.

En el día de San Valentín, Andrés Nara con su novia Alicia BarbasolaMientras él llevó un tradicional esmoquin toda la noche, ella tuvo dos cambios de look Brillos, plumas y espalda descubierta en el segundo outfit de la novia Andrés Nara y Alicia Barbasola, se casaron en una íntima boda el 14 de febrero