Transmetuar më 16-02-2023, 22:24

Edi Rama: Më tha për Agron Nezën, ku është miku dhe bashkëpunëtori im. Ka qenë prezent edhe në rastet e tjera. Unë e kam thënë vetë, ai ka ardhur dhe më tha për influencën ruse në rajon që në Shqipëri duhet bërë kujdes etj. Asnjëherë nuk më ka kërkuar asgjë konkrete për X apo Y. Nuk më ka folur për asnjë kompani. Vetëm në parim. Ç’rëndësi ka që përmendet emri 14 apo 24 herë. Çfarë thotë akuza? Ish-zyrtari nuk ka raportuar udhëtimet, e ka marrë para borxh. Nuk ka kërkuar asgjë nga unë, asgjë nga qeveria. Fare, fare. Po e përsërish, nuk ka nevojë që t’i besosh fjalëve të mia, shiko aktakuzën. Nuk flitet për korrupsion.

Ish e dashura e tij thoshte që ju flisnit me aplikacion të veçantë, është e vërtetë?

Edi Rama: Kush ajo që thoshte e kam dhj*rë fare. Më fal për shprehjen. I fucked up thoshte. Asaj që i dhanë para që të jepte një intervistë në Shqipëri.