Transmetuar më 16-02-2023, 15:55

Luizi ka shprehur hapur mendimin e tij se është kundër LGBT dhe martesave të së njëjtës gjini. Duke diskutuar mbrëmjen e djeshme, Luizi u shpreh se nuk i duket aspak normale të shohë dy njerëz të së njëjtës gjini të puthen në rrugë dhe nuk do dijë si t’ja shpjegojë fëmijëve.

Kiara nga ana tjetër la të kuptohet se është kundër mendimit të Luizit dhe i tha se kjo është diçka normale.

Luizi: Unë imagjinoj veten time nesër, të jem me vajzën dhe të shoh dy meshkuj që puthen, do më pyesë vajza o ba pse puthen ata si puth ti mamin? Ça t’i them unë? Nuk është normale!

Luizi: Normale? Është jo normale, Zoti krijoi Evën dhe Adamin, jo Adamin dhe Hasanin.