Transmetuar më 16-02-2023, 11:08

Tiranë- ka nisur me tensione seanca parlamentare në Kuvendin e Shqipërisë.

Deputet demokratë të pranishëm në seancën plenarë kanë reaguar kundër vendimit të përjashtimit të 12 deputetëve të opozitës.

Në seancë deputetë demokratë kanë protestuar duke fryrë bilbilin dhe bllokuar foltoren.

Ndërkohë Garda menjëherë është vendosur në rresht.