Transmetuar më 16-02-2023, 09:36

Tiranë- Opozita do protestojë në orën 10:00 para Parlamentit, ndërsa në terren janë angazhuar rreth 1 mijë efektivë për të mbarëvajtur tubimin.

Mësohet se shpërndarja e forcave të policisë do jetë thuajse e njëjtë me protestën e 13 shkurtit. Një kordon i policisë së rendit do të rrethojë Parlamentin dhe do qëndrojë para protestuesve.

Forcat ‘Shqiponja’ mësohet se do të jenë më të distancuara, ku do të vendosen në fillim të pedonales.

Ndërkohë që brenda ambienteve të Parlamentit, pritet të vendosen dhe autobotë me ujë, që në rast përshkallëzimi të bëhet shpërndarja e turmës. Të gjithë punonjësit do të jenë të pajisur me maska kundragaz,