Transmetuar më 16-02-2023, 09:06

Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do blihet me 107.6 lekë dhe do shitet me 108.5 lekë.

Euro edhe sot mbetet i pandryshuar, duke u blerë me 115.3 lekë dhe shitur me 115.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 129 lekë dhe shitet me 130.5 lekë.