Transmetuar më 15-02-2023, 21:15

Bledi dhe Ermiona kanë zhvilluar një bisedë me terma erotike me njëri-tjetrin në oborrin e shtëpisë së Big Brother.

Bledi i ka thënë Ermionës përshtypjet e tij lidhur me se si i duket se është në shtrat.

Ermiona: Kam 4 vite që nuk kam marrëdhënie

Bledi: Ti më dukesh shumë posesive në krevat gjatë aktit

Ermiona: Aman, se veç emri i asaj më… qeka me moshë çdo gjë

Bledi: Ti je tek prangat, shkopi

Ermiona: O Zot, dominatore thu ti, aty me kamxhik

Bledi: Hyrjen e parë e bëre me çizmet e zeza dhe e ke parasysh

Ermiona: Po, aty më mungonte vetëm kamxhiku dhe t’i rrifja të gjithë