Transmetuar më 15-02-2023, 19:35

Dita e sotme nisi me ngacmime mes Luizit dhe Kiarës, kjo pasi Luizi bëri një ironi me të.

Në fakt, ai po fliste me shaka, por Kiara e mori si ironi dhe i tha atij që nëse ajo situatë do të ndodhte jashtë shtëpisë, ajo nuk do ja hapte më telefonin.

Ndonëse mbrëmja e kaluar ishte magjike për çiftin, pasi Luizi e surprizoi Kiarën me këngën që kishte bërë për të, hatërmbetjet nga ana e tyre nuk munguan sot.

Raporti i tyre herë është i ngrohtë, e herë të tjera bëhet i ndërlikuar. Dhe kjo, për shkak të ngacimeve të vogla, që Kiara nuk i “toleron”.

Gjithashtu sot Luizi papritur i ka marrë varësen me kryq Kiarës pa i dhënë asnjë spjegim edhe pse kur ia dha i tha se këtë dhuratë nuk do ia falte kurrë njeriu veç asaj.

Nuk dihet se përse këngëtari e bëri një veprim të tillë. Për lojë apo për diçka tjetër.

Fakti që ai e mori në atë mënyrë e ka mërzitur Kiarën e cila ka ngritur mjaft pikëpyetje në kokë?