Transmetuar më 15-02-2023, 18:00

Nga rrĂ«nojat e ndĂ«rtesĂ«s Uğur nĂ« rajonin qendror Antakya nĂ« qytetin Hatay u shpĂ«tua 228 orĂ« pas tĂ«rmetit nĂ«na dhe 2 fĂ«mijĂ«t e saj.

NĂ« qytetin Hatay vazhdojnĂ« punimet e kĂ«rkim-shpĂ«timit pas tĂ«rmeteve me qendĂ«r nĂ« KahramanmaraƟ.

Ekipet e kĂ«rkim-shpĂ«timit qĂ« kryejnĂ« punime nĂ« rrĂ«nojat nĂ« ndĂ«rtesĂ«n Uğur tĂ« shembur nga tĂ«rmeti nĂ« rrugĂ«n Oymak, arritĂ«n tĂ« gjejnĂ« njĂ« grua dhe dy fĂ«mijĂ«.

Nëna, emri i të cilës mësohet se është Ela, u nxor e gjallë nga rrënojat bashkë me dy fëmijët e saj 228 orë pas tërmetit me punimet e ekipeve.

Nëna dhe fëmijët u dërguan me ambulancë në spital.