Transmetuar më 15-02-2023, 09:00

Eliminimi mbrëmjen e djeshme në "Big Brother VIP2" ishte shumë ndryshe nga çdo herë tjetër. Në një enë të qelqtë me gogla, kishte dy numra, 1 dhe 2.

Nëse njëri prej banorëve, zgjidhte numrin 2, atëherë kishte vlerë të dyfishtë. Pra për dy banorë, shkonin automatikisht dy vota, vetëm nga një banor, i cili bënte nominimet.

Ndërsa numri 1, nënkupton që nominimet janë normale.

Në televotim shkuan Armaldo Kllogjeri, Krist Aliaj, Nita Latifi, Diola Dosti dhe Dea Mishel.