Transmetuar më 14-02-2023, 23:51

Arbana thirri Kiarën në prime-in e sotëm për të folur më shumë me të në ditën e Shën Valentinit për ndjenjat që ka për Luizin.

Ndërkohë ky i fundit po përgatitej për t’i bërë dhuratën e kësaj dite të veçantë.

Kiara tha se në fillim ishte e paqartë për ndjenjat e saj për Luizin por se çdo gjë ndryshoi pas puthjes së dasmës.

"Në fillim isha e paqartë po tek puthja tek dasma ndryshoi çdo gjë. Luizi më fal siguri dhe e di se mund të jetë baba shembullor për fëmijët e mi," tha Kiara