Transmetuar më 14-02-2023, 10:23

B♪7het fjalë për gazetaren e njohur, Juli Xhokaxhi.

Prej pak kohësh Xhokaxhi është bërë pjesë e familjes Top Channel.

Për herë të parë ajo zbuloi më shumë nga jeta personale, duke e cilësuar marrëdhënien e ngushtë me të birin 25-vjeçar si një nga krenaritë më të mëdha të saj.

Juli pranoi se tashmë është bërë vjehrre dhe ka një nuse që e do njësoj sikur ta kishte vajzën e vet.

Përmes disa fotove të vjetra ajo u kthye pas në kohë. Mes kujtimeve të bukura më të vëllanë, por edhe dhimbjen e humbjes së prindërve. Në një moment teksa po fliste për ta, sytë iu mbushën me lot.