Transmetuar më 13-02-2023, 19:58

Komentet e herë pas hershme lidhur me raportin miqësor të Armaldos dhe Valbonës, kanë acaruar këtë të fundit, e cila sot “shpërtheu” ndaj Deamishel.

Teksa banorët po bënin batuta me Armaldon lidhur me raportin që ai ka krijuar me Valbonën, Deamishel u shpreh se nuk e kupton pse ai e thërret “motër” Valbonën.

Ishte pikërisht ky koment, që solli reagimin e ashpër të Valbonës, e cila i kërkoi Deas, që duke nisur nga ai moment e në vijim, mos t’i flasë më asaj.