Transmetuar më 13-02-2023, 18:24

Tiranë- Tensionohet situata në Kuvendin e Shqipërisë.

Pas situatës së tensionuar mes deputetit Flamur Noka dhe kryetares së seancës Lindita Nikolla, kryetari i PD ka bllokuar foltoren i rrethuar nga Garda.

Nikolla ka shpallur 5 minuta pushim deri në qetësimin e situatës.

Por duke se seanca e sotme do të vazhdojë e tensionuar.

PJESË NGA DEBATI:

Gjylameti: është në nderin tuaj zoti Berisha, ose të nxirrni videot, ose të kërkoni ndjesë për gjuhën e përdorur. Noka hiqeni atë bilbil nga goja se është e trupshme kjo që po bëni.

Nikolla: Lironi foltoren.

Berisha: *nuk dëgjohet pa mikrofon.

Nikolla: 5 minuta pushim sa të vendoset qetësia në sallë.