Transmetuar më 13-02-2023, 18:05

Qytetarët tentuan të futen në Kuvend, por u bllokuan nga policia.

Në këtë moment janë hedhur fishekzjarre dhe kapsolla.

Për pasojë lëndohet një polic.

Ndërkohë një pemë ka shpërthyer në flakë.