Transmetuar më 13-02-2023, 11:45

Tiranë- Kryetari i Grupit Parlamentar Socialist, Taulant Balla, i ♪7shtë p♪7rgjigjur sot kryetarit të PD, Sali berisha që e akuzoi atë për ‘prostitucion dhe që u ka nxjerrë viza moldaveve’.

Pyetje: Jeni akuzuar shumë kohët e fundit nga kryedemokrati Sali Berisha, keni një përgjigje për të?

Taulant Balla: Po, meqë doje ta shtroje dhe këtë çështje, të enjten mbahet senaca e parë, nëse ai njeri u qëndron atyre akuzave, të vijë në GJKKO të enjten. Unë e kam thënë gjithmonë, ky është ilaçi i vetëm. Të bëri tjetri një akuzë, hidhe në gjyq. Ja ta shohim të enjten.