Transmetuar më 12-02-2023, 13:57

Fier- Flakët e zjarrit shkrumbojnë banesën në Fier.

Ngjarja ndodhi në lagjen Xhemaj në njësine administrative Cakran.

Flaket janë pikasur nga fqinjët dhe banorët e lagjes, të cilët kanë njoftuar shërbimin zjarrfikës.

Si pasoje e flakëve janë shkrumbuar të gjitha orenditë ndërkohë që nuk ka te lënduar.