Transmetuar më 12-02-2023, 12:58

Luizi, Armaldo, Olta dhe Kristi u dënuan gjatë spektaklit të djeshëm për shkak se kishin thyer një nga rregullat më të rëndësishme të “Big Brother” që është sekreti i nominimeve.

Të katërt banorët u vendosën në një ambient të ri brenda shtëpisë, por të veçuar nga pjesa tjetër, i përshtatur si një burg “luksoz”. Megjithatë Luizi duket se nuk dëshiron të qëndrojë gjatë i izoluar dhe larg Kiarës.

Ai u ka treguar banorëve të therë se ka një plan në mendje, në mënyrë që ata të dalin sa më shpejt nga aty. Ai u tha se nëse ata qëndrojnë pa folur, vëllai i madh do detyrohet t’i nxjerrë.